• Screenshot 2018 04 23 at 22.04.58

BRELOW

Zin om flink te dansen en te feesten? Dan is Brelow de perfecte artiest voor uw evenement! Met zijn stijl van moombahton en R&B tot en met house, EDM en af en toe een potje freestyle zorgt hij ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Brelow (Brent) begon op zijn 12e met draaien. Hij begon in Lunenburg op een feest voor jongeren, maar maakte al snel op zijn 14e zijn debuut in Italië en draait nu op feesten en festivals voor 500 tot 2500 personen!

‘Als het publiek het naar zijn zin heeft, dan heb ik het ook naar mijn zin.’ – Brelow.

 
 
 

Show Facts

Genre

Van moombahton, R&B tot en met house, EDM en soms freestyle

Prijs

Op aanvraag

Duur

90 minuten

(Avondvullend programma bespreekbaar)

Om BRELOW te boeken of voor een offerte Vul onderstaand formulier in!